Tømrer - & Snedkerarbejde

Tømreropgaver

Skal køkkenet bygges om, terrassen udvides eller den store stue deles op i to mindre? Binder døren, knirker gulvet eller trækker det fra vinduet? Så kontakt Carton Byg ApS.

Skal taget renovereret, tagrenderne udskiftes eller køkkenet skiftes. Så hjælper Carton Byg ApS.
 
Vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler.

Plankeværk

Vi er til enhver tid klar til at reparere jeres plankeværk eller sætte et nyt op.

 

Det kan være I har specielle ønsker om udseende og højder, det kan være at I allerede har købt plankeværket, men mangler hjælp til at sætte det op eller I mangler ideer og løsningforslag, så er vi altid klar til opmåling og et uforpligtende tilbud.

Plankeværk model Carton

Står I lige og mangler det helt specielle og unikke plankeværk, som vidner om kvalitet og sans for stil, så er model Carton måske noget for jer. Dette er muligheden for at få noget, som ingen andre har, da alle plankeværk model Carton bliver tilrettet den enkelte, så der bliver taget højde for, at stilen passer ind i jeres stil, og samtidig passer til det sted, hvor plankeværket skal stå. Her får man kvalitet for pengene.

Kontakt os

Privatlivspolitik

Cookiepolitik

Kontaktpersoner

Esbjerg
Jesper Nielsen: 40 98 59 01
Mads Nielsen: 40 60 59 01 (Gulv)
 Rene Kirketerp: 22 13 59 01 (Projektleder)

København
Kristian Nikolajsen: 30 47 37 61

Vi udfører bl.a.

  • Tømrer- & Snedkerarbejde
  • Gulvafslibning
  • Totalentreprise
  • Akut hjælp

Medlem af: